Interview Been: "Akpala is levensgevaarlijk"

Fabian Morren
| 55 reacties
Been: "Akpala is levensgevaarlijk"
Foto: © SC

Het wordt voor Mario Been en zijn troepen een zeer belangrijke wedstrijd vanavond tegen Club Brugge. Zeker na de nederlaag van Kortrijk kan Racing Genk gouden zaken doen. "Elke resterende wedstrijd is nu de belangrijkste van het seizoen."

Fabian Morren in Genk

“We moeten met dezelfde instelling als tegen Bergen spelen”, vertelt Been. “Dat betekent knokken voor elkaar. Die match moest gewonnen worden en dat gebeurde ook.”

“Club Brugge heeft een zware wedstrijd in de benen, maar wij moeten enkel naar onszelf kijken. In een uitverkocht stadion, met de fans achter ons, kunnen we veel. Of dit nu de belangrijkste wedstrijd van het seizoen is? Dat is nu elke resterende match nog.”

Indien Genk de play-off I haalt, worden de punten gedeeld door twee. Dan kan er plots weer veel. “In België zie je iedere week uitslagen waarvan je denkt: ‘hoe is dat mogelijk?’. Als we nu onze vier matchen nog winnen, ziet het er weer anders uit. Laat ons het echter van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Onze selectie wordt steeds fitter en steeds breder.”

Been is op zijn hoede voor Club. “We kennen de kwaliteiten van blauw-zwart. Tegen Hannover waren er nog enkele bepalende spelers niet bij. Ik denk bijvoorbeeld aan Ryan Donk. Ook Stenman was voor Club een zeer belangrijke pion. We weten ook dat Akpala levensgevaarlijk is.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties