Odjidja: "Ik ben rustiger geworden"

Melissa Maes
| 27 reacties
Odjidja: "Ik ben rustiger geworden"
Foto: © SC

Vadis Odjidja heeft een moeilijk jaar achter de rug en dat heeft invloed gehad op zijn persoonlijkheid. "Ik reageerde soms heel dom en kinderachtig, maar nu ben ik een stuk rustiger geworden."

“Ik ben vrij emotioneel. Als ik dacht dat mij op het veld onrecht werd aangedaan, kookte het wel eens over en pakte ik een rode kaart. Heel dom en kinderachtig van mij, maar ik speelde ook nog maar twee seizoenen op het hoogste niveau, hé”, aldus Vadis Odjidja in Het Nieuwsblad.

De Club Brugge-speler moest enkele maanden geleden afscheid nemen van zijn stiefmama. “Ik ben nu rustiger geworden. Ik zou bijvoorbeeld vorig jaar zenuwachtiger met mijn blessure zijn omgegaan, denk ik. Ik heb in die moeilijke periode ook heel veel steun gekregen, maar dat ik mij toen zo emotioneel toonde, had geen enkele bedoeling. Zo ben ik gewoon.”

“Maar het zal wel kloppen dat het beeld over mij daardoor is verzacht. Toen ik vorig seizoen zo opvliegend was, was dat omdat ik mij niet helemaal goed voelde. Wellicht ook omdat ik mij niet echt kon uitleven op het veld.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties