Van Wijk ligt buiten bij Bergen

Van Wijk ligt buiten bij Bergen
Foto: © SC

Dennis Van Wijk is niet langer trainer bij Bergen. Assistent-coach Geert Broeckaert neemt het onmiddellijk van hem over.

Na de verloren wedstrijd van gisteren tegen AA Gent (2-0) liet Dennis Van Wijk optekenen dat hij zijn contract bij Bergen niet zal verlengen. “De club blijft twijfelen over een contractverlenging.”

“Als trainer wil ik voor de volle honderd procent het vertrouwen krijgen, want anders loopt dat toch slecht af. Daarom heb ik vandaag beslist dat ik het seizoen uitdoe, maar ik teken niet bij.”

Van Wijk doet het seizoen dus niet uit. Assistent-trainer Geert Broeckaert neemt het over. Dat kondigt algemeen directeur Alain Lommers zondagochtend aan.

“Ik veronderstel dat Van Wijk lang heeft nagedacht over die beslissing en dat hij in schoonheid wilde vertrekken nu we zeker zijn van PO2. Maar ik vind deze situatie niet opportuun.”

“Ik ga aan assistent-coach Broeckaert vragen om de groep over te nemen tot het einde van de play-offs. Ondertussen gaan we op zoek naar een nieuwe coach voor volgend seizoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties