Volg LIVE de wedstrijden in Duitsland

Glenn Schrader
| 0 reacties
Volg LIVE de wedstrijden in Duitsland
Foto: © SC

In dit duel der kampioenen heeft Bayern München wat goed te maken. Na de verloren wedstrijd in de Champions League willen ze eerherstel. Schalke kan zonder veel druk naar de partij toeleven en hoopt op de overwinning.

Bayern begon zeer goed aan het seizoen, maar is ondertussen naar een derde plek in het klassement gezakt. De ploeg uit München rekent vanavond op topschutter Mario Gomez. Robben verkeert momenteel in een vormcrisis dus het valt af te wachten of hij mag starten.

Schalke 04 beleeft een goed seizoen. Ze staan momenteel op een vierde plek en kunnen bij winst over Bayern München springen en zo een rechtstreeks ticket voor de Champions League bemachtigen. Vandaag rekenen Die Königsblauen op Klaas-Jan Huntelaar die met achttien doelpunten topschutter is van de club.

Wat denkt Bwin over het topduel?

Bayern München is favoriet. Een gokje bij BWIN op Schalke 04 daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Bayern München met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  148 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Schalke 04 win je 600 euro.

Overige wedstrijden die u ook GRATIS en LIVE bekijken bij Bwin.

Borussia Dortmund – Hannover 96

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties