Volg LIVE het topduel in Nederland

Glenn Schrader
| 0 reacties
Volg LIVE het topduel in Nederland
Foto: © SC

PSV Eindhoven hoopt om vanmiddag in de topper tegen Feyenoord eindelijk nog eens de nul te houden. Feyenoord moet het zonder topscoorder Guidetti zien te doen.

PSV kon in de laatste dertien wedstrijden slechts één keer de netten van het eigen doel leeg houden. In totaal hebben ze deze competitie al zestien keer minstens één tegendoelpunt gekregen, en daar willen ze vandaag verandering in brengen.

Feyenoord verbaast vriend en vijand dit seizoen. Met deze zeer jonge kern staan ze op een mooie vijfde plek in de Eredivisie en doen ze nog volop mee voor de titel. Coach Ronald Koeman zal vanavond niet kunnen rekenen op topscoorder John Guidetti, de spits kreeg de vorige wedstrijd een domme tweede gele kaart na het uittrekken van zijn shirt.

Wat denkt Bwin over het topduel?

PSV is favoriet. Een gokje bij BWIN op Feyenoord daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat PSV met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  140 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Feyenoord win je 675 euro.

Vandaag kan u ook GRATIS en LIVE andere wedstrijden in de Eredivisie bekijken bij Bwin.
Excelsior – Ajax
Twente – Utrecht
AZ – Heerenveen

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties