PSG zonder supporters naar Zagreb

Koen Schaaphok
| 1 reacties
PSG zonder supporters naar Zagreb
Foto: © SC

Paris Saint-Germain heeft in overleg met de UEFA besloten om zonder supporters de uitwedstrijd tegen Dinamo Zagreb aan te vatten. De veiligheid van de Frane supporters kan niet gegarandeerd worden.

PSG treft de Kroaten in de de groepsfase van de Champions League. De club zal echter geen aanhang toelaten in het stadion van de opponent. Het wordt tevens afgeraden om op eigen initiatief zonder kaartje naar Zagreb te komen. Het is niet de eerste keer dat voetbalfans wordt afgeraden naar Oost-Europa te trekken. Plaatselijke supportersgroepen zouden bewust uit zijn op gewelddadige confrontaties met uitsupporters bij Europese wedstrijden. Ook racistische spreekkoren en oerwoudgeluiden tijdens matchen is er nog steeds schering en inslag.

De ambitieuze club uit Parijs liet eerder al weten de Champions League te willen winnen. De aankoop van wereldsterren Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva werd de eerste stap richting Europees succes. Ondanks de tientallen miljoenen die PSG deze zomer uitgaf aan nieuw spelersmateriaal vielen de resultaten aanvankelijk tegen. Sinds begin september is de ploeg van trainer Carlo Ancelotti al ongeslagen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties