Reactie Chuka baalt na misser: "Gislason had mij niet gezien"

Robby Morren
Robby Morren
| 3 reacties
Chuka baalt na misser: "Gislason had mij niet gezien"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chuka was teleurgesteld na de nederlaag tegen Bergen. Met 1 op 9 zit OHL in een dipje. De aanvaller benadrukt dat iedereen geconcentreerd moet blijven en hard moet blijven werken.

Robby Morren in Leuven

"Ik ben heel teleurgesteld", opende Chuka na de wedstrijd. "We hebben te veel kansen gemist en bovendien hebben we zelf ook stomweg kansen weggegeven. Dat kan natuurlijk altijd gebeuren."

Misser
De aanvaller miste in de slotfase zelf nog een uitgelezen kans om 2-2 te scoren. Hij trapte vanop een drietal meter wild over. "Gislason kwam aangelopen in die fase. Ik vroeg hem om de bal te laten maar hij had mij niet gezien. Anders had dat wellicht een doelpunt geweest. Ach, dat kan iedereen gebeuren."

OH Leuven blijft na een zeer sterke reeks nu achter met 1 op 9. "We zullen snel terugkomen", voorspelt Chuka. "We moeten het hoofd omhoog houden en het vertrouwen behouden."

Volgend weekend neemt OHL het op tegen Genk. "Dat is natuurlijk een moeilijke wedstrijd maar in voetbal is alles mogelijk. We moeten geconcentreerd blijven en hard werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties