Win een DVD pakket!

Fabian Morren
| 18 reacties
Win een DVD pakket!
Foto: © SC

Voetbalkrant.com verwent zijn lezers en dat zetten we nog eens graag kracht bij. We geven namelijk twee DVD-pakketten weg. Hoe kan je die winnen? Wel, zeer eenvoudig...

Wat geven we precies weg? Exesso Entertainment bracht onlangs zes films uit die stevig gegrond zijn in het horror- of thrillergenre. In Christopher Roth gaat een schrijver samen met zijn echtgenote op vakantie om te herbronnen, maar stort hij zichzelf daarbij zonder het te weten in gevaar.

Dark Souls gaat dan weer over een jongedame die langzaam in een zombie verandert nadat ze gebeten wordt door een seriemoordenaar. Nog meer zombies tref je aan in The Dead, dat in Afrika werd gefilmd. In Last Will wordt een weduwe onterecht beschuldigd van de moord op haar man, terwijl de eerste twee seizoenen van de serie Durham County de klopjacht op een moordenaar en de gevolgen daarvan in beeld brengen.

Neighbor toont hoe zelfs knappe vrouwen psychopaten kunnen zijn en Villa Captive laat zien hoe een simpele inbraak kan evolueren tot een veel ergere aangelegenheid... Nu in de winkels, maar wij sturen de winnaars alvast een exemplaar van al deze films en series op!

Wil je deelnemen aan onze wedstrijd? Klik dan hier!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties