Fans KV Mechelen: "Organisatie in Gent was lachertje"

Fans KV Mechelen: "Organisatie in Gent was lachertje"
Foto: © SC

De inwijding van de Ghelamco Arena in de competitie heeft nogal voor wat commotie gezorgd. De supporters van Malinwa doen hun beklag over de organisatie bij Gent en de Buffalo's laten weten dat er heel wat vernielingen plaatsvonden in het stadion.

Eerst en vooral de vernielingen aan de Ghelamco Arena. De supportersfederatie van KV Mechelen zit vanavond samen met het bestuur en voorzitter Johan Timmermans om de zaak aan te kaarten. Vanavond zal de preses trouwens ook communiceren over het standpunt van de club. "Maar het mag duidelijk zijn dat wij die vernielingen sterk veroordelen", laat Gert Van Dijck, voorzitter van de supportersfederatie van KV Mechelen weten.

Een te betreuren zaak, maar ondertussen waren er blijkbaar ook zware frustraties bij de supporters van KV. "De meeste supporters hebben zeker twintig minuten moeten wachten vooraleer ze naar binnen konden. Er waren slechts twee draaipoorten en doordat de tickets slecht gescand werden, gingen die nauwelijks open. De poort wilden de stewards enkel open doen als het echt niet anders kon omwille van een slechte scan", laat Peter Ceuppens, beheerder van de Kakkersboek op Facebook, ons weten.

"30 eurocent voor wc en een buscombi die een lachertje was"

"Nadat het volk norser werd en de poort probeerde open te duwen, lieten ze ons toch via die weg binnen. Maar er was nog: 30 eurocent om naar het toilet te gaan, een buscombi die een lachertje was... We werden totaal niet begeleid en daardoor zaten we vast aan het rondpunt. Het stond vol met bussen van KV, zelfs een ambulance kon er niet door. Na de wedstrijd werden de bussen wel begeleid, maar dan stonden die van Gent ons aan het kruispunt uit te dagen", doet Ceuppens het verhaal.

Bij Gent zijn ze alvast woedend na de vernielingen en willen ze tv-beelden gebruiken om de schuldigen te identificeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties