Lyon in de Champions League ... Live!

Redactie
| 1 reacties
Lyon in de Champions League ... Live!
Foto: © SC

Het nieuwe seizoen begint ook in Nederland. En dankzij ons hoeft u er heel weinig van te missen. Wie wordt kampioen en hoe kan je zoveel mogelijk meepikken van de Eredivisie? Lees het hier:

Vanavond zijn er al een aantal interessante wedstrijden in de voorrondes van de Champions League. Om 19.00 uur kan je al opwarmen met Maccabi Tel Aviv tegen Basel. In de hometown van Roger Federer werd het 1-0 voor de Zwitsers, dus is de zaak nog niet binnen. Het kan nog gaan spoken in Israël, zoveel is duidelijk. Als je via Unibet 60 euro inzet op de plaatsing van Basel, krijg je daar 71 euro voor terug, maar als je gokt op Tel Aviv kan je al gauw 275 euro binnenrijven - een aanrader dus.

De hoofdmoot is om 21 uur, wanneer Lyon op bezoek gaat bij Grasshoppers. Ook daar in de heenwedstrijd 'amper' een 1-0 thuisoverwinning voor de Fransen. Ook hier kan Grasshoppers geld opleveren bij Unibet - 280 euro als ze doorgaan!

Maar er is meer: Dankzij Unibet TV kan je helemaal gratis en live meekijken naar heel veel prachtige wedstrijden van de Champions League. Vanavond kan je dus genieten van Basel en Lyon, en dat helemaal LIVE en GRATIS via Unibet. Schrijf dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant!

Wordt het een leuk duel?

Gok erop via onze partner. De gratis 60 euro kunnen tot 420 euro opleveren als er vijf of meer doelpunten worden gemaakt. Zet dus zeker in via www.unibet.be/voetbalkrant.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties