Mitrovic kan tij niet keren

Mitrovic kan tij niet keren
Foto: © SC

Aleksandar Mitrovic heeft Partizan Belgrado niet in de race om een Champions League-ticket kunnen houden. Fenerbahçe zit dan weer wel op koers om mee te dansen op het kampioenenbal.

Aleksandar Mitrovic komt dan wel naar RSC Anderlecht, maar eerst moet de aanvaller Partizan Belgrado aan een Europees ticket helpen. De Serviërs zullen dit seizoen alvast niet te bewonderen zijn in de Champions League. In de derde voorronde bleek PFK Ludogorets een maatje te groot.

Dat is een verrassing van formaat te noemen. De Bulgaren wonnen de heenwedstrijd al met 2-1. Ook in Servië toonde Ludogorets zich de betere ploeg. De wedstrijd leek af te stevenen op een scoreloos gelijkspel, maar vlak voor affluiten zorgde Hristo Zlatinski vanop elf meter voor de beslissing. Anderlecht-target Mitrovic stond negentig minuten op het veld.

Fenerbahçe is dan weer wel op koers om een toegangsbewijsje voor de Champions League binnen te rijven. De Turken, onlangs nog onzeker over deelname na een omkoopschandaal, wonnen in Istanbul met 3-1 van Red Bull Salzburg. Raul Meireles, Moussa Sow en Pierre Webó tekenden voor de Turkse doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties