Reactie Vanaken: "We verloren teveel duels"

Marc Van Den Noordgaete
| 0 reacties
Vanaken: "We verloren teveel duels"
Foto: © SC

Hans Vanaken had zich wellicht zijn 21ste verjaardag anders voorgesteld, want hij verloor met Lokeren voor het eerst dit seizoen. Bij Oud-Heverlee Leuven dan nog, dat met de Waaslanders in de running lag om hem dit seizoen binnen te halen. Vooral qua duelkracht vond hij dat ze tekort kwamen.

Marc Van Den Noordgaete in Leuven

"De eerste helft waren er weinig kansen, ook al omdat de thuisploeg goed georganiseerd speelde", blikt de middenvelder terug. "We begonnen ook niet goed na de pauze, en op de koop toe lag een foutje van mij aan de 1-1 gelijkmaker. Nadat OHL 2-1 voorkwam was het uiteraard moeilijk om nog terug te komen."

Nakaarten

"Gedurende de hele match liep het overigens niet zoals het hoorde", gaat hij verder. "We speelden niet scherp genoeg genoeg, verloren teveel duels. Kortom, het was niet onze beste match. Nu is het aan ons om na te kaarten over wat mis liep en ons te herpakken tegen Oostende en daarna Cercle Brugge."

Mindere momenten beperken

Ondanks zijn mindere prestatie heeft Vanaken zelf de overstap naar eerste verder vlot verteerd. "De eerste drie weken tijdens de voorbereiding was het aanpassen, maar als je kan openen met twee treffers op Anderlecht en verder bevestigt met een beauty tegen Genk mag je niet klagen. Tijdens het seizoen zullen er ongetwijfeld ook mindere momenten komen, maar ik zal er alles aan doen om deze tot een minimum te beperken", aldus de ex-speler van Lommel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties