Reactie Jorgensen: "Blij dat ik mag blijven"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 11 reacties
Jorgensen: "Blij dat ik mag blijven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jesper Jorgensen gaf, na weken onduidelijkheid over zijn toekomst, het best mogelijke antwoord op het veld. De middenvelder speelde sterk en bekroonde zijn partij met een knappe goal. Zijn ontlading was dan ook erg groot.

Sander De Graeve in Beveren

Jesper, wat een ontlading na die knappe goal.

"Het was waar ik voor de wedstrijd op hoopte. Ik hoopte natuurlijk op een betere partij van ons, maar met een doelpunt en de overwinning ben ik heel tevreden. Ik moest eigenlijk in de eerste helft al scoren na die prachtige pass van Refaelov, maar ik miste nog dat tikkeltje meer matchritme."

Wanneer wist je dat je mocht spelen?

"Het bleek al een beetje uit de trainingen van de voorbije dagen, maar ik wist het vandaag pas zeker. Ik was heel tevreden dat ik in actie mocht komen."

Het waren moeilijke weken, stond je hoofd echt op vertrekken?

"Het was erg frustrerend voor mij en mijn omgeving. Ik wil gewoon voetballen en voel me ook goed genoeg om bij Club Brugge te spelen. Tot enkele dagen geleden moest ik weg van de club. Dan moet je natuurlijk kiezen voor je carrière, maar ik wou niet per se weg. Ik was erg blij wanneer ik hoorde dat ik mocht blijven. Het is een toffe spelersgroep met veel potentieel."

Blijft er iets van hangen?

"Neen, ik wil niet te veel naar het verleden kijken. Ik hoop dat ik hiervan kan leren en een beter persoon en voetballer kan worden. Ik ga nu ook meer genieten van de momenten waarop het wel goed gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties