Reactie Beide coaches hebben vertrouwen in de toekomst

Beide coaches hebben vertrouwen in de toekomst
Foto: © SC

Op het perspraatje na de wedstrijd tussen Club Brugge en Lierse waren beide coaches niet ontevreden. Naar de toekomst toe hebben ze beiden hoop.

Aernout Van Lindt in Brugge

Voor Lierse nam Eric Van Meir de honeurs waar, want Stanley Menzo was vandaag geschorst. "De uitslag was wat overdreven. We zijn te snel alles of niets gaan spelen en zijn zo op enkele counters gelopen, die ik niet wil meetellen", aldus de coach van Lierse.

"Toen we durfden te voetballen waren we echter wel de evenknie van Club Brugge vond ik. Het verschil lag vandaag in de afwerking. We hebben de voorbije weken laten zien dat we iets kunnen en deze uitslag gaat daar niets aan veranderen."

"Stap voor stap"

Ook Garrido was blij na de partij, in de eerste plaats met het resultaat: "Ik ben tevreden dat we hebben kunnen winnen. Het was zeer moeilijk tegen een offensief spelend en goed druk zettend Lierse, maar stap voor stap groeien we naar ons beste niveau. Dit was een belangrijke match om te winnen", aldus de Spaanse trainer van Club Brugge.

Volgende week wacht Anderlecht, een grote test voor blauw-zwart: "Ik zag mijn team ook vandaag, net als de voorbije weken, weer vechten en vechten. Dat toont dat we een team zijn en dat is hoopvol voor de volgende belangrijke match."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties