Reactie "De scheidsrechter presteerde op ons niveau: zwak"

Robby Morren
Robby Morren
| 7 reacties
"De scheidsrechter presteerde op ons niveau: zwak"
Foto: © SC

Kortrijk ging zaterdag kansloos onderuit tegen Lierse. De ontgoocheling was zichtbaar groot bij Ivan Santini, die vond dat zijn team een strafschop had moeten krijgen in het slot van de partij.

Door Robby Morren

"Wat kan ik zeggen? We zijn teleurgesteld over de manier waarop we speelden. We hebben gewoon niet genoeg gebracht. We kwamen overal een halve meter te laat. Hopelijk komen er snel betere dagen", klonk de aanvaller bijzonder teleurgesteld.

"We moeten leren uit deze nederlaag en we moeten ons concentreren op de volgende wedstrijd. Ik weet niet hoe het komt maar we slagen er niet in twee goede wedstrijden op rij te spelen. We moeten nog harder werken en in onze kwaliteiten geloven."

Vertrouwen opbouwen

"In de eerste helft pakte de doelman uit met een hele goede redding op mijn kopbal. In de laatste minuut hadden we volgens mij een strafschop moeten krijgen. Ik ben niet echt blij met de prestatie van de scheidsrechter. Ik heb hem verteld dat het een penalty moest zijn maar hij had, net als wij, niet zijn beste wedstrijd."

"We moeten weer vertrouwen opbouwen in de beker en zorgen dat we er opnieuw helemaal staan tegen Waasland-Beveren. Die match moeten we winnen om de top zes niet helemaal uit het oog te verliezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties