D'Haene: "Drie verloren punten van op Genk terugpakken"

D'Haene: "Drie verloren punten van op Genk terugpakken"
Foto: © SC

Karel D'Haene gaat met Zulte Waregem in eigen huis op zoek naar de volle buit tegen Oud-Heverlee Leuven. Na het verlies tegen Racing Genk vorige week en het gelijkspel tegen Wigan in de Europa League is een driepunter aardig meegenomen.

Door Aernout Van Lindt

“In Genk verloren we drie punten na een zware nederlaag. Maar die nederlaag van zondag is ondertussen al lang achter ons. Nu is het gewoon zaak om te kijken naar de volgende wedstrijd.

En daarin wacht Oud-Heverlee Leuven: “We moeten de drie verloren punten van tegen Genk terugpakken in de wedstrijd tegen OHL”, is D’Haene duidelijk.

“Niet onderschatten”

Toch wil de centrale verdediger OHL niet onderschatten: “De wedstrijd moet altijd gespeeld worden. We mogen er niet zomaar van uit gaan dat we gaan winnen of de tegenstander onderschatten. Maar ik denk niet dat zoiets zal gebeuren, dat komen wij als groep niet tegen.”

D’Haene blikte ook al even vooruit op de wedstrijd tegen Hamme in de Beker van België. Daarin wacht een duel met Pieter Merlier, gewezen ploegmaat van D’Haene: “Hij zal er wel op gebrand zijn om Zulte Waregem uit te schakelen. Zoiets is leuk natuurlijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties