Reactie Neto: "Weten zelf niet waaraan het ligt"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Neto: "Weten zelf niet waaraan het ligt"
Foto: © SC

Het leek alweer nergens naar bij Gent gisteravond en ook Renato Neto verzoop mee op het middenveld. Het kon echter helemaal anders lopen, een knal van de Braziliaan in de vierde minuut spatte uiteen op de paal.

Sander De Graeve in Gent

"Het had een andere match kunnen zijn", aldus Neto die vorige week met een lichte blessure sukkelde. "Ik had er geen last meer van, ik was klaar om het team te helpen."

Wat er precies scheelt bij Gent, kon hij niet zeggen. "We moeten echt hard werken om uit deze slechte periode te geraken. Waaraan het ligt weten we zelf niet. Het enige wat we weten is dat de bal er maar niet in wil. We geven nochtans alles om te winnen als we het veld op komen."

Gent kende wel een betere periode vlak na de rust. "We kwamen goed opzetten en konden een doelpunt maken. Helaas viel die tweede niet en kon Oostende aan het eind de gelijkmaker binnenprikken." Het goeie spel van Gent eindigde wel even plots als het begon. "Oostende speelt ook mee hé, toen kwamen zij opnieuw in de match. Ze hebben erg goeie spelers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties