Real blijft in spoor van Barça en Atlético

Manuel Gonzalez
| 6 reacties

Real Madrid heeft haar slippertje van vorig weekend rechtgezet. De hoofdstedelingen wonnen vrij eenvoudig met 4-1 van Getafe. FC Barcelona won gisteren al overtuigend bij Rayo.

Real Madrid blijft in het spoor van FC Barcelona en Atlético. De Koninklijke zette in ‘de kleine derby’ Getafe opzij met 4-1. Eigenlijk kenden de troepen van Carlo Ancelotti – die opnieuw Diego Lopez de voorkeur gaf op Iker Casillas – nooit een probleem met de nummer dertien uit La Liga.

Nochtans opende Angel Lafita na amper vijf minuten de score voor de bezoekers. Nog voor de rust nam Real de hoop al weg via doelpunten van Pepe en Cristiano Ronaldo (op strafschop, nvdr.). Na de koffie dikten Isco en opnieuw Ronaldo nog aan tot 4-1. Voor de volledigheid: recordaankoop Gareth Bale bleef negentig minuten op de bank.