Scholz onder de indruk: "Net een thuiswedstrijd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Scholz onder de indruk: "Net een thuiswedstrijd"
Foto: © SC

Alexander Scholz startte gisteren nog eens in de basis bij Sporting Lokeren. De verdediger speelde een secure partij, maar ging in de fout bij de strafschopfase. "Al was er niets aan de hand."

Cédric De Volder in Lokeren

Door de blessure van Mijat Maric mocht Alexander Scholz nog eens depanneren in het hart van de Lokerse defensie. De Deen speelde een sterke wedstrijd, maar het licht ging eventjes uit bij de penaltyfase. Ivan Trickovski joeg de elfmeter echter over de kooi van Boubacar Copa.

“Op de beelden lijkt het inderdaad alsof ik een fout bega”, legt Scholz uit. “Maar er was echt niets aan de hand. Al begrijp ik dat de scheids de fase moeilijk kon beoordelen.”

"Begrijp dat scheids penaltyfase moeilijk kon beoordelen"

Scholz startte dit seizoen nog maar drie keer in de basis. Leuk detail: Lokeren hield in die wedstrijden telkens de nul op het bord. Toeval? “Ik weet niet of dat aan mij ligt”, lacht de verdediger. “Maar het klopt dat ik nog steeds met vertrouwen sta te voetballen. Ik hoop dan ook dat ik de komende wedstrijden mijn kans krijg.”

Lokeren laat met de 0-2-overwinning een mindere periode achter zich. “Het is logisch dat dit een enorm belangrijke overwinning was”, besluit Scholz. “Vooral onze fans waren ongelooflijk. Ik had het gevoel dat we een thuiswedstrijd speelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties