Broos kandidaat bij Waasland-Beveren: "Het kriebelt om aan de slag te gaan"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 7 reacties
Broos kandidaat bij Waasland-Beveren: "Het kriebelt om aan de slag te gaan"
Foto: © SC

Waasland-Beveren is sinds het ontslag van Glen De Boeck op zoek naar een nieuwe trainer. Verschillende namen circuleren op de Freethiel en ook Hugo Broos zou zich kandidaat hebben gesteld. "Het kriebelt om aan de slag te gaan", vertelde hij aan Voetbalkrant.com.

Broos vervulde zijn laatste dienstverband bij Al Jazira, waar hij aan de slag was als assistent-coach van Frankie Vercauteren. De 61-jarige oefenmeester was in ons land succesvol bij Anderlecht, KRC Genk en Club Brugge.

Maar Broos had door de jaren heen ook de touwtjes in handen bij Moeskroen en Zulte Waregem, waar hij mooie resultaten boekte. “Er zijn veel mensen die dat vergeten. Het kriebelt om opnieuw aan de slag te gaan en ik wil me graag bewijzen, maar je moet daar natuurlijk wel de kans toe krijgen”, aldus de coach aan onze redactie.

"Ik ben kandidaat bij Waasland-Beveren"

Of hij al nauw contact had met het bestuur van Waasland-Beveren liet Broos in het midden. “Daar hoeft niets meer over gezegd te worden. Maar ik ben kandidaat”, besluit de viervoudig coach van het jaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties