Reactie Swolfs (Geel): "Late tegendoelpunten zijn echt zuur"

Swolfs (Geel): "Late tegendoelpunten zijn echt zuur"
Foto: © SC

ASV Geel wist afgelopen weekend opnieuw een punt te pakken tegen Antwerp. De tweede keer dit seizoen dat deze wedstrijd op een puntendeling eindigt. En toch zat er misschien nog meer in, vindt Maarten Swolfs.

Door Dirk Pieters

“We mogen heel tevreden zijn over onze wedstrijd, maar als je in de laatste twee minuten ook nog twee doelpunten slikt dan is dat heel zuur", refereert Swolfs tegen Voetbalkrant.com naar het matcheinde.

"Deze wedstrijd hadden we altijd moeten winnen, want Antwerp liet geen schitterende indruk achter. Ze speelden alleen maar met de lange bal en creëerden amper kansen”, aldus de speler.

"Volwassener geworden"

En zo mag Geel genieten van een verdiende winterstop. Het deed het beter dan velen vooraf hadden verwacht, beseft ook Swolfs: “We mogen best tevreden zijn over de heenronde. We zijn nooit echt weggespeeld en we hebben het de profploegen behoorlijk moeilijk gemaakt.

“We zijn volwassener geworden en dat kan alleen maar positief zijn voor de terugronde. Dan gaan we minstens evenveel punten pakken, maar dan moeten we wel even hard blijven werken zoals we bezig zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties