Mourinho troeft Moyes af in strijd om Colombiaans international

Leander Mespreuve
| 28 reacties
Mourinho troeft  Moyes af in strijd om Colombiaans international
Foto: © SC

Het lijkt er meer en meer op dat Inter-speler Fredy Guarin na de winterbreak zal verkassen naar Chelsea. Een akkoord tussen beide clubs betekent opnieuw slecht nieuws voor Manchester United, dat alweer achter het net vist.

Er hangt een akkoord in de lucht tussen Inter en Chelsea, zo bevestigt transfergoeroe Gianluca Di Marzio. Een transfersom van 15 miljoen euro moet volstaan om de deal te finaliseren. Enkel de nieuwe clubeigenaar Thohir moet nog groen licht geven, maar niets lijkt de overgang van de Colombiaan nog in de weg te staan.

Geen goed nieuws dus voor David Moyes en Manchester United. ‘The Red Devils’ hadden ook vergaande interesse in Guarin, maar blijven dus wanhopig op zoek naar enkele versterkingen op het middenveld. Ook het aanbieden van Javier Hernandez volstond niet voor de Champions League-winnaar van 2010.

Het is overigens niet de eerste keer dat Moyes een blauwtje loopt op de transfermarkt. Ook spelers als Thiago Alcantara en Fabregas kozen ervoor om andere pistes te bewandelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties