Reactie Skúlason: "Denk dat de ref misschien wat schrik had van het publiek en Ruytinx"

Skúlason: "Denk dat de ref misschien wat schrik had van het publiek en Ruytinx"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zulte Waregem ging met 1-0 de boot in bij OH Leuven. Een verdiende overwinning voor de Leuvenaars, dat wou niemand tegenspreken. Maar er waren misschien wel wat verzachtende omstandigheden, vond Olafur Skúlason.

Aernout Van Lindt in Leuven

“Het is altijd moeilijk hier”, weet de IJslander. “Maar we hadden ook de omstandigheden niet mee. Het veld was niet echt ideaal en de regen maakte voetballen enkel lastiger. Dan komt OH Leuven beter in hun spel dan wij in het onze.”

Toch wou Skúlason niet gezegd hebben dat de Leuvenaars meteen beter waren: “Ze hebben ons niet echt weggezet in het begin. Met 11 tegen 11 waren wij misschien nog wel de betere ploeg. Toen ze een mannetje meer hadden, waren ze op het middenveld wel baas.”

"Fantastisch dat Thorgan blijft"

Bij die omstandigheden rekent Skúlason ook de scheidsrechter: "Ik denk dat hij wat onder de indruk was van de thuisfans en een beetje schrik had van hen en Ruytinx."

“We gooien hier een punt of misschien zelfs drie punten weg. We hebben ook mogelijkheden gehad bij 0-0 om het in onze richting te laten evolueren. Maar het lukte niet voor de doelmond, om wanhopig van te worden. Bailly deed ook enkele mooie reddingen.”

Toch was er deze week ook Gouden nieuws uit Zulte Waregem: "Het is fantastisch dat Thorgan blijft. Hij is ook een geweldig persoon, we gaan nu de komende weken onze punten proberen pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties