Reactie Vanderbiest: "Wie niet horen wil, zal voelen"

Vanderbiest: "Wie niet horen wil, zal voelen"
Foto: © SC

Fred Vanderbiest was niet echt de blije man die we verwacht hadden na het 1-1 gelijkspel tegen Lokeren. De coach van Oostende was boos op zijn verdediging en vond ook dat Oostende het vandaag al had kunnen afmaken.

Nochtans is 1-1 een goede uitslag en dus hadden we een blijere Vanderbiest verwacht. "We hebben veel te veel counters om zeep geholpen", vond hij. "We hadden in de eerste helft tot 0-2 of 0-3 kunnen uitlopen en de match kunnen dood maken. In de tweede helft komen we dan meer onder druk en dan geven we het zelf nog weg. We doen eender wat in verdediging. We hebben hen zelf terug in de match gebracht."

En dat verweet hij - zonder namen te noemen - vooral Schmisser. De verdediger leed immers heel dom balverlies. "Een heel domme manier om het weg te geven. Met 0-1 of 1-1 aan de terugmatch beginnen, scheelt toch wat. Maar goed, ik heb genoeg verwittigd: wie niet horen wil, zal voelen", was Vanderbiest duidelijk.

Schmisser hoeft zaterdag tegen Charleroi dus niet op een basisplaats te rekenen. "Tja, 65 minuten is er niets aan de hand en dan zoiets. Ik had duidelijke instructies gegeven en als die niet nageleefd worden... Het was ook niet de eerste keer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties