De Bruyne verliest opnieuw met Wolfsburg

Nicola Cantoro
| 5 reacties

Kevin De Bruyne had zich zijn eerste weken bij Wolfsburg wellicht anders voorgesteld. De Rode Duivel, die de hele match speelde tegen Schalke 04, verloor voor de tweede maal op rij met zijn nieuwe club.

Al na 10 minuten kreeg De Bruyne een opdoffer te verwerken. Schalke-verdediger Santana rukte mee naar voor op een hoekschop en scoorde in de kluts. Wolfsburg was zeker de evenknie van Schalke, maar door een rode kaart van Caligiuri in het begin van de tweede helft moest het lange tijd met een man minder spelen.

Toch kwam het langszij dankzij een doelpunt van de 19-jarige Maximilian Arnold. De Bruyne lag met een prima pas aan de basis van het Wolfsburg-doelpunt. Wolfsburg kon de gelijke stand met tien man niet vasthouden. Voormalig AC Milan-speler Kevin-Prince Boateng scoorde de winnende treffer in het slot.

Kevin De Bruyne verliest zo voor de tweede maal op rij met Wolfsburg. Vorig weekend verloor Wolfsburg thuis met 1-3 van Hannover.