Overzicht Premier League: ook Mata kan United voorlopig niet redden

Caroline Tonnelier
| 10 reacties
Overzicht Premier League: ook Mata kan United voorlopig niet redden
Foto: © SC

Ook met Juan Mata blijft Manchester United op de sukkel. De ploeg van Moyes leed een pijnlijke 2-1 nederlaag op het veld van Stoke City. Tottenham kwam niet verder dan een 1- 1 gelijkspel bij Hull.

Stoke City-Manchester United 2-1

In het duel tussen Stoke en Manchester United waren alle ogen gericht op het aanvalstrio Mata-Van Persie-Rooney. Het was echter thuisspeler Charlie Adam die de man van de match werd. Met twee doelpunten was hij verantwoordelijk voor een nieuwe nederlaag voor de ploeg van Moyes, die Januzaj de hele wedstrijd op de bank liet. Van Persie zorgde wel nog voor een tegentreffer, maar United moest voor het eerst sinds 1984 het onderspit delven tegen Stoke.   

Hull-Tottenham 1-1

Tottenham ging op bezoek bij Hull op zoek naar eerherstel na de zware pandoering tegen Manchester City. Dat liep echter niet zoals gehoopt. Long bracht met het eerste doelpunt voor Hull in 2014 de thuisploeg na twaalf minuten immers op voorsprong. Paulinho zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker, maar het was Hull dat nog het dichtst bij de zege via Jelavic. Tottenham ziet door deze nederlaag Everton over zich heen wippen. Een verslag van de zege van de ploeg uit Liverpool tegen Aston Villa kunt u hier vinden. 

Overige uitslagen:
Fulham-Southampton 0-3
Cardiff-Norwich 2-1

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties