Reactie Diagne: "Dacht dat die bal binnen zou gaan"

Robby Morren
Robby Morren
| 10 reacties
Diagne: "Dacht dat die bal binnen zou gaan"
Foto: © SC

Stanley Menzo was teleurgesteld na de eerste nederlaag van Lierse in zes wedstrijden. Doelman Köteles hield Diagne twee keer van een doelpunt met een geweldige redding. "Jammer", klonk het bij Menzo.

Robby Morren in Lier

"We probeerden zo weinig mogelijk weg te geven en je krijgt altijd wel je kans. In de eerste helft speelden we niet zo goed, we leden te snel en te veel balverlies op momenten dat het niet nodig was en we hanteerden te veel de lange bal."

"In de tweede helft hadden we twee hele goede kansen maar waren er ook twee wereldreddingen van de doelman van Genk. Dan mag je zelf niets weggeven en weet je dat het lastig wordt. Ik denk dat de gelukkigste ploeg gewonnen heeft. Het was wachten op één moment van beide ploegen en dat moment viel voor Genk, jammer."

Diagne: "Dacht dat bal binnen zou gaan"

Het was Diagne die twee keer heel dicht bij de openingstreffer was maar hij stuitte telkens op een uitstekende Köteles. "Ik dacht dat die kopballen binnen zouden gaan", gaf de aanvaller na de wedstrijd toe. Genk heeft een hele goede doelman. We hebben pech gehad, een gelijkspel had een terechte uitslag geweest."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties