Reactie Dury: "Nu hopelijk ook op verplaatsing punten pakken"

Dury: "Nu hopelijk ook op verplaatsing punten pakken"
Foto: © SC

Zulte Waregem pakte in eigen huis alweer een driepunter. Na de wedstrijd troffen we dan ook een blije Francky Dury op de persconferentie. Opvallend: hij was daar alleen.

Aernout Van Lindt in Waregem

Lorenzo Staelens stuurde zijn kat naar de persconferentie van de trainers. Hij wou het liefst meteen terug naar Brugge trekken. Wel present: Francky Dury, zichtbaar opgelucht met de drie punten.

"We hadden vijf mogelijkheden voor de rust. Spijtig genoeg konden we de 2-0 niet maken en slikken we zelf wel een doelpunt", aldus Dury in zijn matchanalyse. "Maar als we kijken naar het aanvallend compartiment vandaag kunnen we wel spreken van een verdiende overwinning vandaag."

De thuisreputatie van Essevee staat als een huis. Maar op verplaatsing gaat het soms wat moeilijker. "Hopelijk pakken we in die volgende wedstrijd nu ook wat punten buitenshuis. Met het oog op de play-offs, waarin we ook nog moeilijke uitmatchen zullen moeten spelen, is het belangrijk om nu ook sterk te zijn op verplaatsing. Het zou ons goed uitkomen", gaf de coach aan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties