Reactie Losada wil goede lijn doortrekken: "Vol gaan voor elk resterend punt"

Robby Morren
Robby Morren
| 6 reacties
Losada wil goede lijn doortrekken: "Vol gaan voor elk resterend punt"
Foto: © SC

Voor Lierse staat er de resterende wedstrijden niet veel meer op het spel. Toch wil Hernan Losada niet van verslapping horen. Hij wil ook de komende vier wedstrijden voor een perfect parcours gaan.

Door Robby Morren

"Natuurlijk was er ontgoocheling na de nederlaag tegen Genk. Wij verdienden niet te verliezen, hun enige schot op doel ging binnen", sakkerde Losada. "Wij hadden de betere kansen."

De spelmaker merkte dat Mario Been veel nadruk legde op de organisatie. "Genk toonde veel respect voor ons en dat is onze verdienste op basis van onze sterke reeks. Zij kwamen vanuit een strakke organisatie voetballen, hun verdedigers waren heel attent en scherp."

"We zullen trachten elk punt te pakken"

Mathematisch is Lierse nog niet zeker van het behoud maar de Pallieters lijken hun schaapjes nu wel op het droge te hebben. De komende vier wedstrijden valt er nog weinig te winnen, al wil Losada ook de resterende wedstrijden voor het maximum gaan.

"We mogen fier zijn op ons werk tot dusver en we moeten proberen die lijn door te trekken en dat goede gevoel te houden. We spelen de volgende vier wedstrijden nog voor de supporters en voor onszelf.  We zullen proberen om elk punt te pakken", klinkt de spelmaker strijdvaardig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties