Cercle of KVM naar rustige wateren?

Cercle of KVM naar rustige wateren?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beide ploegen kunnen een overwinning gebruiken om absolute zekerheid over het behoudt te bekomen. KV Mechelen kan zelfs haasje-over springen bij Cercle als het wint.

Cercle Brugge ziet zijn ziekenboeg stilaan leeg lopen. Uchebo is er ook weer bij na zijn rode schorsing. OH Leuven staat momenteel zeven punten achter op de 15de plaats en het behoud is dus zo goed als zeker. Indien Cercle wint en de Leuvenaars verliezen is het mathematisch zeker van PO 2.

KV Mechelen moet het nog steeds stellen zonder Iddi, Van Loo en Van Damme. Jonathan Legear is nog niet speelgerechtigd voor de wedstrijd van vanavond aangezien zijn papieren bij de Bond nog niet in orde waren. KV heeft vijf punten voorsprong op OHL en is bij winst dus nog niet mathematisch zeker.

Wie begeeft zich naar veilige oorden?

De twee ploegen zijn volgens UNIBET aan elkaar gewaagd, een gelijkspel levert bij UNIBET nog het meeste op. Indien je 60 euro inzet op een draw mag je 198 euro op je bankrekening verwachten. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties