Reactie Biebauw speelt match van zijn leven: "Slechtste gevoel uit carrière"

Biebauw speelt match van zijn leven: "Slechtste gevoel uit carrière"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Je moet het maar eens meemaken als doelman: 0-2 voorstaan en tot 7 minuten voor tijd je ploeg recht houden met ongeveer een tiental mirakelsaves, maar toch drie keer de duimen moeten leggen in die laatste 7 minuten. Wouter Biebauw zal vannacht alvast niet goed geslapen hebben.

Biebauw stond er wat beteuterd bij. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt", schudde hij ongelovig het hoofd. "Dit moet zowat het slechtste gevoel uit heel mijn carrière zijn. Ik achtte het niet meer mogelijk. Ik heb tien-elf ballen er uit gehaald. De ene na de andere kwam op me af. Het leek wel alsof ze op training met vijf ballen naar mij aan het schieten waren."

Maar Biebauw stond pal en hield Stephen Buyl bijvoorbeeld van een goal of vijf. "Ja, het was merkwaardig. Als doelman van Mechelen moet je er meestal maar één of twee pakken en als die dan binnen zijn, heb je een slechte match gespeeld. Nu speel ik misschien de beste match van mijn leven en verliezen we."

Mechelen moet beginnen oppassen en zit vandaag waarschijnlijk gezamelijk voor de tv om te zien wat OHL en Waasland-Beveren uitvreten. "We gaan alvast supporteren voor Genk en Club Brugge. Het wordt nog drie matchen knokken." (JW)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties