Van Holsbeeck: "Ik ben op mijn top als het crisis is"

Van Holsbeeck: "Ik ben op mijn top als het crisis is"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Herman Van Holsbeeck heeft niet zijn beste maanden achter de rug als manager bij Anderlecht. "Het is niet dat ik op kritiek kick, maar ik ben op mijn top als het crisis is. Dat zegt mijn vrouw", aldus Van Holsbeeck.

Anderlecht zit in een crisis. Zondag tegen Racing Genk is het verplicht om te winnen om de titel mogelijk niet helemaal in rook te zien opgaan. Een besef dat ook zal heersen bij het bestuur van Anderlecht, dat wel het vertrouwen houdt tot het einde van het seizoen in trainer van den Brom.

Herman Van Holsbeeck heeft een aparte visie op crisis. "Weet je wanneer ik problemen had met mijn gezondheid", vraagt de sterke man van Paars-Wit luidop tegen Het Laatste Nieuws. "Toen het te goed ging. Vermoeidheid komt boven als de stress wegvalt."

Van Holsbeeck had het ook over de strijd die managers moeten voeren met spelersmakelaars: "Ik hoor vaak dat men denkt dat Van Holsbeeck een vriend is van de makelaars. Maar aan wie hebben we de laatste jaren spelers verkocht? Anzhi, Terek, Kiev. De mensen die voor die ongelooflijke transfergelden hebben gezorgd, worden daarvoor vergoed. Natuurlijk wordt de macht van die personen steeds groter en dan zijn er nog de investeringsmaatschappijen die er aankomen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties