"Chelsea moet nu voor Courtois kiezen als ze hem niet willen kwijtspelen"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 19 reacties
"Chelsea moet nu voor Courtois kiezen als ze hem niet willen kwijtspelen"
Foto: © Photonews

Thibaut Courtois staat al enkele jaren op een torenhoog niveau te keepen. José Mourinho moet binnenkort een belangrijke knoop doorhakken: doorgaan met Petr Cech, of hem aan de kant schuiven en de kaart trekken van Thibaut Courtois.

Onze nationale nummer één maakte ook dit seizoen weer heel wat indruk bij Atlético Madrid, waar hij al drie jaar op uitleenbasis aan de slag is. Volgens Geert De Vlieger is de tijd echter rijp voor een kans bij Chelsea. “Hij is er klaar voor”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Chelsea heeft veel gehad aan Cech. Maar als ze nu niet kiezen voor Courtois, dan riskeren ze hem definitief kwijt te spelen. Je kan hem niet blijven uitlenen. Courtois is een keuze voor de toekomst en met hem kan je nog vele jaren voort.”

"Het is niet te onderschatten wat Courtois allemaal pakt"

Net als vele andere analisten is ook De Vlieger zwaar onder de indruk van Courtois. “Als je ziet welke prestaties hij aaneen rijgt, dan is stilaan duidelijk waar Courtois thuishoort: aan de Europese top. Het is echt niet te onderschatten wat die al pakt en ook mentaal heeft hij al bewezen dat hij er staat.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties