Barça ook in La Liga onderuit

Caroline Tonnelier
| 4 reacties
Barça ook in La Liga onderuit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De rotatiepolitiek van Martino heeft Barcelona opnieuw drie belangrijke punten gekost. De Catalanen gingen met 1-0 onderuit op het veld van Granada en kunnen alleen maar hopen dat de concurrenten ook een steek laten vallen.

Bij Barcelona begonnen sterkhouders Xavi en Dani Alves op de bank, net als Jordi Alba. Zij zagen hoe Granada na iets meer dan een kwartier voetballen op voorsprong kwam. Na balverlies van Song en zwak verdedigen was het Brahimi die de score opende.

De bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker, maar Granada hield goed stand en kon nog steeds rekenen op doelman Karnezis wanneer Barcelona er wel door kwam. In het slot kreeg El Arabi nog een uitgelezen kans op de 2-0, maar Pinto voorkwam een tweede tegentreffer. Aan de overkant zat een doelpunt er niet in, waardoor het wel eens een heel zwarte week zou kunnen voor Barcelona. Na de uitschakeling in de Champions League zou de nederlaag tegen Granada wel eens de doodsteek kunnen zijn voor Barça in de titelstrijd. Binnen enkele dagen staat de bekerfinale tegen Real Madrid op het programma, een wedstrijd die dan moet gewonnen worden om niet met lege handen achter te blijven.

Perbet bezorgt Villarreal in extremis drie punten

Eerder op de avond had Villarreal al de drie punten kunnen thuishouden tegen Levante. In de absolute slotseconden zorgde Perbet in een tegenvallende wedstrijd voor de enige treffer van de match. Villarreal doet op die manier een uitstekende zaak in de strijd om een Europees ticket. Concurrent Real Sociedad kwam immers niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Celta. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties