Giggs debuteert met ruime zege

Caroline Tonnelier
| 4 reacties

Ryan Giggs heeft zijn debuut als (interim)-hoofdcoach niet gemist bij Manchester United. Op Old Trafford haalden The Mancunians een ruime 4-0 zege tegen Norwich. Mata en Rooney scoorden elk twee keer.

De nieuwe coach rekende tegen Norwich niet op de United-Belgen: hij liet Januzaj en Fellaini buiten de selectie. De Welshman kon bij zijn debuut geen beroep doen op Van Persie, die sukkelt met een knieblessure. Het was die andere topspits van The Red Devils die de ban brak op Old Trafford. Met een penaltydoelpunt kort voor de pauze opende hij de score.

Ook het tweede doelpunt kwam op naam van de Engelse international. Met een afstandsschot maakte hij er vroeg in de tweede helft 2-0 van. Invaller Mata dikte de score verder aan voor de thuisploeg. De Spanjaard kwam op het uur in de ploeg en prikte drie minuten later de derde treffer tegen de netten. Op aangeven van Valencia maakte hij er met de kop uiteindelijk nog 4-0 van.