Origi geblesseerd, De Bruyne verlaat ook training

Origi geblesseerd, De Bruyne verlaat ook training
Foto: © SC

Op de laatste training in Mogi das Cruzes voor de match tegen Algerije heeft Divock Origi zich blijkbaar serieus geblesseerd op training. De spits moest naar de kant gedragen worden.

Johan Walckiers in Mogi das Cruzes

Update: Net is er een auto Origi onmiddellijk komen halen. De auto reed het veld op tot aan de tent aan de zijlijn van het oefenveld om hem op te pikken.

Na een duel met Dembélé bleef Origi liggen en greep hij een aantal keer naar het gezicht, vertrokken van de pijn. De aanvaller verzwikte zijn enkel na een duel met Dembélé en kon niet meer verder. Na het leggen van een serieuze wikkel om de enkel werd hij door de medische staf van het veld gedragen.

Slecht nieuws voor Marc Wilmots dus, die straks waarschijnlijk meer duidelijkheid zal verschaffen. Op de reservenlijst staat nog Michy Batshuayi, die in het slechtste geval nog in allerijl naar Brazilië kan overgevlogen worden. 

Ook De Bruyne staakt training

Update: Net staakte ook Kevin De Bruyne de training. De middenvelder had last van de hiel na een contact en verliet het oefenveld. Het lijkt niet zo erg, want hij wandelde gewoon zelf het veld af, maar straks meer nieuws.

Ook Samy Bossut ontbrak op training. Over hem is er eveneens nog geen nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties