Sprokkels: De Gea buiten strijd

Sprokkels: De Gea buiten strijd
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

De Gea buiten strijd

David De Gea heeft een blessure aan de heup en zal de komende wedstrijden niet kunnen keepen op het WK. 

Twijfel over Hulk

Hulk is onzeker voor de tweede wedstrijd van Brazilië. Hij moest met een spierblessure de training verlaten en moet mogelijk de match tegen Mexico aan zich laten voorbijgaan.

"Suarez fit"

Goed nieuws is er dan weer voor Uruguay. Daar is Luis Suarez wedstrijdfit verklaard. "Anders had hij niet op de bank gezeten", zo klinkt het. Dan stellen u en ik ons de vraag waarom hij niet inviel tegen Costa Rica.

Familie van Kevin naar Brazilië

Tijdens het journaal op VTM zagen we ook de familie van Kevin De Bruyne afreizen naar Brazilië. Er is opluchting en kippenvel. "Hij stuurde een berichtje dat het veel pijn deed, maar wel in orde komt om te spelen", aldus mama Anne Callant over de blessure van haar zoon.

En over het WK zelf: "Ik ga het maar geloven als hij op het veld staat op het WK. Wat een moment", waarop papa inpikt: "Dat wordt kippenvel dinsdag."

Rusland zoekt ... aanvoerder met talent

Rusland is in volle voorbereiding op de eerste wedstrijd. Gelukkig zijn de meeste formaliteiten al geregeld. Of toch niet? Capello heeft namelijk nog altijd niet aangegeven wie de aanvoerder wordt bij afwezigheid van Shirokov. Dat gaat hij pas doen vlak voor de wedstrijd. 

Italiaanse selfie

Marchisio en Balotelli rolden met twee doelpunten gisteren Engeland op. Vandaag scoorden ze opnieuw, een hitje op Twitter en Instagram met deze selfie. Samen er twee gemaakt, lijken ze te willen zeggen:

Franjic: WK ten einde

Voor Ivan Franjic, de Australische verdediger, zit het WK er al op. Hij liep tegen Chili een hamstringblessure op en zal er zo niet bij zijn in de komende wedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties