Het Belgisch gevoel van Januzaj: "Hij zal wel invallen tegen Zuid-Korea"

Het Belgisch gevoel van Januzaj: "Hij zal wel invallen tegen Zuid-Korea"
Foto: © Photonews

Adnan Januzaj speelde dit WK nog niet, maar het jonge talent van Manchester United voelt zich wél op en top Belg. Dat moet ook een selfie met de koning bewijzen. En voor de zekerheid hem laten spelen tegen Zuid-Korea?

Door Aernout Van Lindt

Januzaj is er al twee wedstrijden als de kippen bij als er wat te vieren valt met de Rode Duivels. De 6 op 6 en de plaatsing voor de volgende ronde doen hem dan ook duidelijk plezier.

Gisteren ging hij na de wedstrijd zelfs op de foto met Koning Filip: een echte selfie, waardoor het duidelijk is: Januzaj voelt zich goed in de groep en op en top Belg. Maar laten we hem dan niet voor de zekerheid meespelen tegen Zuid-Korea?

Kosovo

Wesley Sonck denkt alvast van wel: "Ja, hij zal wel spelen. Het wordt een invalbeurt, denk ik", aldus de gewezen goaltjesdief van de Rode Duivels in de nabeschouwing in de vrt-studio.

Kanttekening: tot op heden kan Januzaj - omdat hij nog niet speelde voor de Rode Duivels - nog voor heel veel landen kiezen om uit te komen. Maar zelfs al zou hij spelen tegen Zuid-Korea, dan is het nog niet 100% zeker dat hij eeuwig Rode Duivel is. Kosovo is nog geen officieel land, dus als dat wel ooit zo is volgens de FIFA, kan hij alsnog de switch maken. Al lijkt ons dat na gisterenavond definitief van de baan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties