WK-dagboek 23: Het WK begint zijn tol te eisen

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
WK-dagboek 23: Het WK begint zijn tol te eisen
Foto: © Photonews

We zitten intussen al enkele weken in Brazilië en aan sommige collega's begin je echt al te zien dat het WK zijn tol begint te eisen. Verder vrezen we dat Zuñiga Brazilië niet veilig zal kunnen verlaten.

Sander De Graeve in Brasilia

Het Wk duurt nu al enkele weken en het zware schema begint zijn tol te eisen bij de collega's. Dat ze het tempo van het leven als persmuskiet in Brazilië niet aankunnen, wil ik niet gezegd hebben. Maar tijdens een knaller van een match als Brazilië-Colombia al na een kwartier indommelen, is toch te veel van het goede. Zeker als de klok hier op dat moment nog maar vijf uur 's middags slaat.

Het einde van de lijdensweg van mijn teergeliefde collega's is overigens nog niet meteen in zicht. Ik zie België morgen immers de maat nemen van Argentinië. De apathie waarmee Argentijns bondscoach Sabella zijn clichés opdreunde stond in schril contrast met de zelfverzekerdheid die op Wilmots' gelaat af te lezen viel. Dat hij er zich ook vanaf maakte met clichés, is hem bij dezen vergeven.

Ondergetekende, die wel de ogen open kon houden voor #BraCo, vreest intussen voor de gezondheidstoestand van ene Juan Camilo Zuñiga. De held van de natie brutaal een gebroken ruggenwervel schoppen voor het oog van miljoenen Brazilianen, je moet het durven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties