Sprokkels: EK-selectie Flames en fandag Lierse

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Sprokkels: EK-selectie Flames en fandag Lierse
Foto: © SC

Het WK is onderweg, de Belgische clubs beginnen stilletjesaan op te bouwen naar het nieuwe seizoen en ook in het buitenland roert er veel. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een overzichtje.

Lierse maakt programma fandag bekend

De fandag van Lierse wordt op 19 juli georganiseerd rond de trainingsvelden van het Sas. Naast kinderanimatie, springkastelen en handtekeningsessies, staat ook een tornooi strandvoetbal op het programma. Verder kunnen supporters ook een rondleiding van het trainingscomplex krijgen met als gids een speler van het A-elftal.

Deze Red Flames gaan naar EK U19

De nationale damesploeg heeft de selectie voor het EK U19 in Noorwegen bekendgemaakt. Deze achttien speelsters mogen zich opmaken voor het Europees Kampioenschap: De Caigny, Dinon, Iliano, Lemey, Leynen, Merchiers, Michez, Odeurs, Van Ackere, Van Den Bergh, Van Gorp, Van Mingeroet, Van Wynendaele, Vangheluwe, Vanhamel, Verreydt, Wajnblum en Windels.

Wijgmaal verlengt contract Janssens

Olympia Wijgmaal maakt werk van de voorbereiding van het komende voetbalseizoen. De vierdeklasser verlengde alvast het contract van Jeroen Janssens.

Shirts Kompany en co gekend

Manchester City heeft donderdag zijn truitjes voor komend seizoen bekend gemaakt. Een week na stadsrivaal United volgde nu ook de Engelse landskampioen.

WK-gangers van de Rouches

Rode Duivel Laurent Ciman geniet momenteel nog van een korte vakantie. Op maandag 21 juli moet hij zich opnieuw melden bij Standard. Doelman Eiji Kawashima hervat komende maandag al bij de Luikenaars.

Ook de bal voor de WK-finale gekend

Nu de twee finalisten van de wereldbeker vast staan, kon ook de Brazuca voor deze speciale gelegenheid in een nieuw jasje gestoken worden.

Europese opponent Zulte Waregem aan het feest

De tegenstander van Essevee in de voorrondes van de Europa League - volgende week donderdag - schreef gisteravond de Poolse Supercup achter zijn naam. Landskampioen Legia Warschau bleek een maatje (2-3 verlies) te klein voor Zawisza Bydgoszcz.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties