Bent u de volgende die drie miljoen euro wint?

Redactie
| 7 reacties
Bent u de volgende die drie miljoen euro wint?
Foto: © SC

Een Belgische klant bij Unibet heeft zaterdag de Mega Fortune Dreams Jackpot in de wacht gesleept en exact 3.318.782,8 euro gewonnen! De gelukkige winnaar is een 45- jarige man uit Bergen. Bent u de volgende die lachend en slapend rijk wordt? Via ons kan het allemaal ...

De 45-jarige man - die anoniem wenst te blijven - registreerde zich tijdens een kort verblijf in het ziekenhuis uit verveling op het online gamingplatform Unibet. Dankzij een promotie op de Belgische website waarbij wekelijks 10.000 gratis rondes weggegeven worden won hij het enorme bedrag op de Mega Fortune Dreams Jackpot.

De winnaar is vanzelfsprekend enorm gelukkig met deze meevaller. “Ik geloofde eerst mijn ogen niet. Je denkt nooit dat het bij jezelf gebeurt. Ik heb mezelf ingeschreven voor alle promoties bij Unibet en plots ben ik miljonair. Nu ga ik een auto voor mijn dochter kopen en een huis voor mezelf. Maar eerst ga ik genieten van een lange vakantie.”

HOE WIN JIJ BIJ UNIBET

En u? Hebt u ook zin om aan de vetpotten te gaan zitten en ook 3 miljoen euro te winnen? Wij geven jou alvast een aardige start: als u HIER via ons inschrijft, dan kan u alvast een gratis bonus van 60 euro oprapen en daarmee meespelen aan spelletjes of gokken voor je favoriete ploeg.

En wie weet val jij dan ook wel eens serieus in de prijzen! Een gok van 60 euro op een vreemde uitslag kan al snel tot 15.000 euro opleveren. Als je die dan nog eens inzet, komen we al snel in de buurt van de miljoenen - waag je kans!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties