Sprokkels: Tsjechisch international naar PEC en Rihanna zet zinnen op Liverpool

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 14 reacties
Sprokkels: Tsjechisch international naar PEC en Rihanna zet zinnen op Liverpool
Foto: © Photonews

Het WK is al een tijdje achter de kiezen en de Belgische voetbaljaargang is ook al op gang getrapt. Ook in het buitenland is er een pak nieuws te melden. Wij gieten de kleinere nieuwsberichten voor jullie in een handig overzicht.

Necid versterkt PEC Zwolle

PEC Zwolle heeft een versterking gehaald bij CSKA Moskou. Tomas Necid, die al 26 interlands speelde voor Tsjechië, komt één seizoen op huurbasis naar Nederland. Er staat echter wel een clausule in de overeenkomst dat CSKA hem in de winterstop kan terughalen.

Hoddle naar QPR

Glenn Hoddle, voormalig Engels bondscoach, gaat aan de slag bij QPR. Hij komt er terecht in de technische staf en zal werken onder Harry Redknapp.

Rihanna zet zinnen op Liverpool

Rihanna heeft in voetbal een nieuwe hobby gevonden en wil graag een Engelse club overnemen. Ze zou daarbij haar zinnen gezet hebben op Liverpool, en dat op aanraden van Didier Drogba.

Zlatan laat zijn goed hart zien

Zlatan Ibrahimovic heeft zich van zijn beste kant laten zien. Het Zweedse gehandicaptenelftal vroeg de steraanvaller een shirt te veilen om zo de reis naar het WK voor mindervaliden te bekostigen. De cemtrumspits van PSG kwam zelf met een tegenvoorstel op de proppen. Hij schreef de 40.000 euro gewoon rechtstreeks over op de bankrekening van het elftal.

Fans Man U krijgen 'tablet verbod'

Wie op Old Trafford een match wil meepikken zal de iPad of tablet thuis moeten laten. Het bezit en gebruik er van binnen het stadion werd door de club verboden. De toestellen kunnen immers gebruikt worden om beelden te schieten, wat de eigenaars van de tv-rechten niet graag zien gebeuren.

Forster meteen nummer één

Southampton maakte gisteren de komst van Fraser Forster bekend. En de doelman krijgt meteen het vertrouwen van Ronald Koeman. "Hij zal zondag meteen in doel staan", aldus de Nederlandse oefenmeester.

"Ajax? Enkel als hij verliefd is op Nederlands meisje"

De geruchten omtrent de komst van Samuel Eto'o doen de wenkbrauwen fronsen. Ook Henk ten Cate gelooft weinig van de Amsterdamse stunt. "Eto'o zal enkel komen als hij verliefd is op een Nederlands meisje", klinkt het ietwat spottend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties