Reactie Chevalier haalt uit naar Verbist: "Van hem zal ik nooit een penalty krijgen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Chevalier haalt uit naar Verbist: "Van hem zal ik nooit een penalty krijgen"
Foto: © Photonews

KV Kortrijk leek op weg naar minstens één punt na de knappe gelijkmaker van Teddy Chevalier. Toch gingen de Kerels nog de boot in. Chevalier was achteraf ongezien hard voor scheidsrechter Verbist.

Sander De Graeve in Westerlo

De aanvaller ging immers twee maal kort na elkaar neer in de zestien. Verbist zag er even vaak geen graten in. "Er werden twee fouten op me gemaakt in het strafschopgebied. Dat moet normaal gezien minstens één strafschop opleveren. Ach, ik weet dat deze ref me niet in zijn hart draagt."

Hij floot niet omdat ik het was

Pardon, Teddy? "Ja, hij kent me, hij floot niet omdat ik het was. Ik ben een winnaar en dan durf je al eens iets zeggen tegen de scheidsrechter. Ik weet dat hij geen strafschop zal fluiten voor mij. Zelfs een speler van Westerlo zei het me: 'Hij fluit niet voor je, dat komt door je reputatie.' Het is erg frustrerend. Wanneer er een fout is in de zestien, is het toch penalty? Wanneer het penalty is, verandert dat toch de match?"

Het lag niet enkel aan Verbist gisteravond. "Deze avond waren we vooral minder efficiënt dan Westerlo. We geven domweg die eerste goal weg en bij de tweede treffer spelen ze het goed uit op de counter. Nochtans waren we, ook in de eerste helft, de betere ploeg. We zijn de grote verliezers van deze avond, zeker als je de match ziet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties