Patosi belooft: "De volgende keer blijf ik rustig en knal ik die bal wél binnen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Patosi belooft: "De volgende keer blijf ik rustig en knal ik die bal wél binnen"
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren kwam gisteravond niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Trabzonspor. Patosi scoorde zijn eerste Europese goal ooit, maar miste dé kans op de 2-0. Hij beloofde na de match dat het hem geen twee keer zou overkomen.

Sander De Graeve in Lokeren

Hij kreeg nochtans een uitstekende bal van een sterke Sérgio Júnior Dutra. "Die moest ik echt maken. Ik wou hem in één tijd nemen, maar ik was beter kalm gebleven. De bal controleren en makkelijk binnen knallen. Dat ga ik de volgende keer doen. Dit overkomt me geen twee keer. Ik ben nog jong en dit zijn dingen waaruit ik kan leren."

Bij zijn eerste kans zat de doelman er ook eerst nog tussen. "Hij reageerde erg goed op dat schot van mij, Ik wou hem tegenvoets pakken. Ik kon snel reageren en toch nog de bal binnen duwen." De Pauw leek er bijna nog aan te komen, maar bleef er net op tijd af. "Ik denk dat hij zelf ook zag dat hij buitenspel stond en die bal sowieso binnen zou gaan."

Lokeren kwam niet verder dan een 1-1, maar Patosi was tevreden over de prestatie van zijn team. "Het was een goeie match voor iedereen. Het was niet makkelijk, Trabzonspor is een goed team." De Zuid-Afrikaan stond tegen José Bosingwa, ooit een wereldtopper bij Chelsea. "Hij geeft dat balletje zo snel, hé. Je ziet dat hij een schat aan ervaring heeft."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties