Anderlecht steekt Martens hart onder de riem: "Misschien had hij ander lot verdiend"

Anderlecht steekt Martens hart onder de riem: "Misschien had hij ander lot verdiend"
Foto: © SC

Bij monde van Roger Van Den Stock heeft Anderlecht ex-CEO van de voetbalbond Steven Martens een hart onder de riem gestoken. "Misschien had hij een ander lot verdiend."

"Martens slaagde er immers in om het Belgisch voetbal een nieuw elan te geven zowel op commercieel vlak als op vlak van de fan beleving. Nog nooit was onze nationale ploeg zo populair als de voorbije jaren", laat Van Den Stock optekenen in een persbericht.

Solidariteit tussen clubs nodig

"De voormalige CEO vereenvoudigde een aantal procedures voor de amateur- en profclubs en hij dynamiseerde de structuren van de voetbalbond. Steven Martens heeft ook fouten gemaakt. Dat hij een erg hoge prijs betaalt voor deze is jammer. Hij had misschien een ander lot verdiend."

"RSCA zal altijd streven naar het algemeen belang van het Belgisch voetbal, van hoog tot laag, en hoopt dat de achterhoede gevechten niet zullen leiden tot een onherroepelijke wanorde en een versplintering van het Belgisch voetbal. Het Belgisch voetbal is alleen gebaat bij solidariteit tussen alle clubs."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties