Berrier weerlegt: "Dramatiseer toch niet"

Berrier weerlegt: "Dramatiseer toch niet"
Foto: © Photonews

Hij loopt niet genoeg, hij lijkt sloom, zijn statistieken lijken op niks,... Franck Berrier moest dit seizoen al heel wat slikken. In Het Nieuwsblad probeert hij alle kritiek te weerleggen.

"Ik geef toe dat ik niet het niveau haal van de voorbije jaren. Mijn statistieken zijn niet zo goed. Maar dramatiseer niet. Bij Zulte Waregem speelde ik ook soms zwak, maar dan gaf ik nog een assist en niemand morde", aldus de spelmaker.

"Bij Waregem was ik zelfs de speler die het meest balverlies leed omdat ik altijd veel risico's in mijn spel leg. Maar dat compenseerde ik toen dus met beslissende acties. Dat lukt bij Oostende niet altijd."

Bij Standard stond ik altijd in top drie

Dat hij niet genoeg loopt, vindt hij nonsens. "Dat is omdat ze alleen kijken naar de acties met de bal. Soms doe ik een inspanning en word ik niet aangespeeld. Weet je dat ik bij Standard altijd in de top drie stond van spelers die het meeste afstand aflegden per wedstrijd?"

"Samen met Leye en Buyens. Tussen 10 en 12 kilometer. Nu heb ik het gevoel dat ik nog meer loop. De coach kan me niets verwijten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties