Lommel wil naar JPL: "Die titelmatch op eigen veld kan ook een nadeel zijn voor STVV"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Lommel wil naar JPL: "Die titelmatch op eigen veld kan ook een nadeel zijn voor STVV"
Foto: © Photonews

We krijgen een enorm spannend slot in de Proximus League. Met nog twee speeldagen voor de boeg kamperen STVV en Lommel United op amper drie punten van elkaar. "Nog twee keer winnen en de buit is binnen", klinkt het bij de groenhemden.

Door Cédric De Volder

Steven Spielberg had het eigenlijk niet straffer kunnen bedenken. STVV leek quasi een seizoen lang freewheelend op weg naar de titel, maar ineens gingen de troepen van Yannick Ferrera met de punten morsen. Nog niet goed genoeg om de popcorn uit de kast te halen? Op de slotspeeldag gaat Lommel United op bezoek bij... STVV!

"Een maandje geleden waren we ons al aan het voorbereiden op de eindronde", vertelt Jentl Gaethofs in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Ook bij Sint-Truiden dacht iedereen dat de buit al binnen was. Maar ondertussen zitten we op schema voor de titel. Nog twee keer winnen en de buit is binnen."

De wedstrijd tegen Eupen wordt misschien de lastigste. Ik vind hen nog steeds de beste ploeg van de reeks

Het programma oogt nochtans enorm moeilijk. Om een titelmatch mogelijk te maken moet Lommel eerst winnen van KAS Eupen. "We spelen tegen de nummers drie en één. Kan het nog lastiger? Ik denk dat de wedstrijd tegen de Oostkantonners misschien de lastigste zal zijn. Eupen is de beste ploeg van de reeks."

"Maar we zijn helemaal niet met een mogelijke misstap bezig", besluit Gaethofs. "Ik had de zenuwen erger verwacht. (lacht) En dan naar Stayen, hé. Die titelmatch op eigen veld kan ook een nadeel zijn voor STVV. Als het niet loopt zoals het moet en die tienduizend fans beginnen te morren..."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties