KVO-aanwinst ambitieus: "Concurrentie van Cyriac? We zullen allebei hard moeten werken"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
KVO-aanwinst ambitieus: "Concurrentie van Cyriac? We zullen allebei hard moeten werken"
Foto: © Photonews

KV Oostende haalde onlangs twee nieuwe aanvallers in huis. Gohi Bi Cyriac, maar vooral Mathieu Cornet, zal moeten bewijzen dat hij zijn plaats waard is in de basiself van nieuwbakken coach Yves Vanderhaeghe.

Cornet speelde afgelopen seizoen voor tweedeklasser Virton, waar hij bijna goed was voor één doelpunt om de wedstrijden. De stevige spits tekende namelijk vijftien goals aan in 33 wedstrijden.

Maar nu moet hij zich dus bewijzen op het hoogste niveau. “Ik heb voor deze club gekozen omdat het een club met ambitie en een goeie mentaliteit is. Onder de nieuwe coach zullen we hard werken. Dat kan alleen maar goed zijn voor mijn evolutie”, klinkt het bij Cornet.

"Onder de nieuwe coach zullen we hard werken. Dat is alleen maar goed voor mijn evolutie"

Het is nog niet duidelijk in welk systeem Vanderhaeghe zijn jongens zal laten spelen, maar Cornet moet wel rekening houden met die andere nieuwe spits: Gohi Bi Cyriac. “Concurrentie? Dat maakt een speler beter, hé.”

“Ik ken Cyriac goed. Dat we voor dezelfde plaats in aanmerking komen, dat is voor mij geen probleem. We zullen allebei hard moeten werken”, besluit de 24-jarige aanvaller.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties