Peter Maes na nul op negen: "Er dient zich een serieus gesprek aan"

Robby Morren
Robby Morren vanuit Genk
| 35 reacties
Peter Maes na nul op negen: "Er dient zich een serieus gesprek aan"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wat een zwarte week voor KRC Genk. Nul op negen, en daarbij twee thuisnederlagen. Peter Maes was uiteraard niet tevreden na de prestatie tegen zijn ex-club Lokeren.

De vroege tegentreffer was uiteraard een serieuze opdoffer. Genk heeft het moeilijk om zich na zo'n tegenslag terug in een match te knokken. "Dan gaan we iets meer als individuen spelen". 

Vorige week werd nog voor de leidersplaats gespeeld. "Op één week tijd is dat onbegrijpelijk. Vorige week vrijdag was er niets aan de hand. Dan zie je dat verval snel kan optreden in het voetbal. We zondigen tegen de basisprincipes."

In de spiegel kijken

Buffel was boos na de wissel. "Dat begrijp ik. Na 45 minuten zijn er wat woorden gevallen, maar ik heb liever dat het op het veld gebeurt. Je moet als groep reageren. Dat zie ik te weinig."

De coach verwacht meer van zijn spelers. "We moeten op het veld de lakens uitdelen, ik wil initiatief zien. We moeten nu in de spiegel kijken. Wat de vorige 12 matchen goed ging, moeten we weer oppikken."

"Het is onbegrijpelijk dat we vorige week voor de eerste plaats speelden en nu 0 op 9 pakten. Er dient zich nu een heel serieus gesprek aan", aldus de oefenmeester."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties