Nieuweling Wikheim onder de indruk: "Wat een sfeer!"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 28 reacties
Nieuweling Wikheim onder de indruk: "Wat een sfeer!"
Foto: © photonews

Gustav Wikheim mocht zijn eerste minuten bij AA Gent vieren in de topper tegen Club Brugge. De vinnige aanvaller maakte een goeie indruk en was zelf ook aardig 'impressed.'

"Hoe mijn eerste match was? Geweldig", aldus een enthousiaste Gustav Wikheim na afloop. "Die sfeer in het stadion, die spanning in de match, je kon de rivaliteit haast proeven. Niet slecht voor een eerste kennismaking."

Ook de Noorse aanvaller zelf liet mooie dingen zien. "Ik ben goed gestart, dat heeft alleszins geholpen. Er is zeker nog heel veel ruimte voor verbetering." Bij één van zijn dribbels reikte hij Kums bijna een goal aan, tot de hand van Cools roet in het eten gooide.

Brecht zei ook al dat ik op hem lijk -Gustav Wikheim

"Echt jammer dat die bal er niet in ging. Ik had graag met een assist kunnen beginnen bij AA Gent. Ik wil zoveel mogelijk bijdragen aan het team." Na iets meer dan een uur zat zijn match erop. "Ik was moe, dat moet ik toegeven."

Met Brecht Dejaegere lijkt het te klikken. "Al op de eerste training vonden we elkaar goed. Dat we op elkaar lijken qua stijl? Ze hebben me dat al gezegd, hijzelf ook al trouwens. Dat is goed, het is een fantastische speler en we hebben al een band."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties